Coaching

Känner Du Dig stressad ibland? Behöver Du en knuff i en annan riktning?

Kanske står Du inför ett viktigt vägval, men saknar kraften och modet att genomföra det som krävs. Du har kunskapen och förmågan, jag som coach stödjer och inspirerar Dig att hitta tillbaka till Din egen handlingskraft.

Vill Du boka en tid, gör Du det via mail eller telefon, klicka här!

Mitt arvode som coach är 450:- per timme.

Det finns så mycket information tillgänglig om precis allting, några knapp-tryck på mobiltelefonen eller datorn och allt finns där. Det går oerhört snabbt, och det förväntar vi oss. Sms, twitter, bloggar, facebook, ständigt uppkopplad och tillgänglig. Vem orkar skriva ett brev idag och skicka med posten, det tar ju evigheter. Tålamod och reflektion är en bristvara, då är det inte så konstigt att vi tappar bort oss själva. Olika stress-symptom börjar ge sig tillkänna i kropp och själ. Då är det dags att stanna upp, ta några djupa andetag, och lyssna på de inre signaler som vi får. Den kommunikationen, med oss själva, behöver vi bli mer uppmärksamma på. För med större självinsikt och en bra självkänsla är det betydligt lättare att lösa "stress-problem" på ett kreativt sätt.

Mitt främsta råd som friskvårdscoach är att Du skall vara snäll mot Dig själv. Bli sedd, bli hörd och inte nödvändigtvis av andra människor utan av Dig själv.

"Coaching handlar om framtida möjligheter, inte om begångna misstag".

"Vi är som ett ekollon som inom oss bär möjligheter att bli en storslagen ek. Vi behöver näring, uppmuntran
och ljus för att komma fram, men den vuxna eken finns redan inom oss".

Coaching för bättre resultat av John Whitmore